Businessbreak voor leiders

⊕ Bepaal Jouw Volgende Stap als Ondernemer en Mens.

⊕ Voor Ervaren Ondernemers & Directeuren.

⊕ Tijd voor Jezelf.

⊕ In 4 dagen een Concreet Actieplan.

⊕ Selecte Groep Gelijkgestemden.

⊕ 12 t/m 15 maart 2024.

⊕ Persoonlijke Ontwikkeling voor Ervaren Ondernemers & Directeuren.

⊕ Jouw Leiderschap naar The Next Step.

⊕ Tijd voor Jezelf.

⊕ In 4 dagen een Concreet Actieplan.

⊕ Selecte Groep Gelijkgestemden.

Heb je regelmatig het gevoel ....

✔️ De waan van jouw dag leidend is. Je werkt daardoor teveel in jouw bedrijf en te weinig aan jouw bedrijf.

✔️Jouw bedrijf nog kan groeien maar het lukt niet.

✔️ Je wordt afgeleid door gedoe en daardoor ben je steeds met ‘onzinnige’ dingen bezig.

✔️ Je loopt leeg op teamleden, één van je businesspartners en/of medewerkers.

✔️ Je hebt steeds het gevoel dat je het niet ‘goed’ doet. Anders was je nu toch al wel verder geweest.

✔️ Je twijfelt of je nog wel de juiste koers volgt. Moeite met het maken van wezenlijke keuzes. 

✔️ Je voelt druk om te blijven presteren. Je gaat vermoeid het weekend in en je weet dat harder werken niet de oplossing is.

(Nog even eerlijk: Is er nog genoeg aandacht voor je directe omgeving? Heb je nog genoeg tijd voor je relatie, je kinderen of je familie? Hoe is het met jouw gezondheid? Besteed je wel voldoende tijd aan je persoonlijke ontwikkeling?)

Allemaal signalen dat het tijd wordt om in de spiegel te kijken. Nu ben jezelf aan de beurt. Ontsnap aan de waan van de dag. Take a BusinessBreak!

Ga jij de volgende stap zetten?

Maak de keuzes die kloppend zijn voor jou

Je weet dat het tijd wordt om het anders aan te pakken. Want als je blijft doen wat je altijd deed dan gaat het niet anders worden. En nu?

Het beste is om tijd te nemen voor jezelf. Ga er even tussenuit. Rust en ruimte creëren. Geïnspireerd worden door gelijkgestemden. Nieuwe kennis op doet. Een andere zienswijze. 

 

De eerste stap is het moeilijkst. Als je nu de balans opmaakt en tot de conclusie komt dat je iets anders wilt in jouw leven, 

 

Hoe jij leiding geeft aan het bedrijf bepaalt het succes van het bedrijf. Echter om goed leiding te kunnen geven aan een ander moet je eerst goed leiding kunnen geven aan jezelf. Toch?

Het liefst ben je dagelijks met zinnige zaken bezig die jou en jouw omgeving gelukkig maken. Maar om dat geluk werkelijk te kunnen ervaren zal je vooraf hele bewuste keuzes moeten maken. 

Om vervolgens ook kleine aanpassingen te maken die zich vertalen in concreet nieuw gedrag. Daarvoor dien je wel te weten wat voor jou de beste beslissingen zijn.

 

Zet de volgende stap

Ga mee op BusinessBreak! Neem de kans om je voor te bereiden op een volgende fase in je leven die meer gebalanceerd en succesvoller kan zijn.

De BusinessBreak is een retreat van 4 dagen en 3 nachten, op inspirerende locatie. Een heerlijke plek om je terug te trekken uit je alledaagse leven en werk, om intensief en waardevol te reflecteren op jezelf, jouw ondernemerschap en jouw leiderschap.

Deze BusinessBreak is speciaal voor leiders; ondernemers, CEO´s en directeuren in loondienst.

We focussen tijdens het retreat op de thema’s Leiderschap, Persoonlijke Ontwikkeling, Zingeving en Bewustzijn. De BusinessBreak is een mix van theorie, ervaringsoefeningen, (zelf)reflectie, werken in de groep en stilte.

Tijdens het retreat leer je over wat moedig leiderschap écht voor jou betekent, het (her)vinden en ervaren van grenzeloos vertrouwen in jezelf. Je (her)ontdekt jouw purpose en missie om die groots en krachtig neer te kunnen zetten in deze wereld, jouw organisatie, jouw business of jouw team.

Alles in deze BusinessBreak is ontworpen ten behoeve van jou, om daadwerkelijk te leven en te leiden vanuit jouw zijn en je hoogste potentieel.

vertragen om vooruit te komen

De BusinessBreak is bedoeld om ruimte te creëren voor jezelf en jouw eigen processen

Ontsnappen uit je volle agenda, weg van alle prikkels en afleidingen.

Je hebt deze tijd helemaal voor jezelf en je deelt het met gelijkgestemden.

Samenwerking binnen het directieteam verbeteren

Nieuwe inzichten, next level leiderschap én een concreet actieplan.

HIERMEE KOM JE TERUG.

– LEIDERSCHAP AAN JE BEDRIJF; JOUW ZINGEVING & MISSIE.
Je (her)ontdekt jouw zingeving en missie om die groots en krachtig neer te kunnen zetten in deze wereld, jouw organisatie, jouw business of jouw team.

– LEIDERSCHAP AAN JE MENSEN; EFFECTIEF PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
Je (her)ontdekt welke vorm van leiderschap jou het beste past. Je kan weer écht jezelf zijn en oprechte verbinding maken met anderen. De vrijheid voelen om te zeggen wat je denkt. Moeilijke issues makkelijker bespreken. Werken en handelen vanuit je eigen zingeving en authenticiteit. Je maakt keuzes die goed zijn voor jou. 

– LEIDERSCHAP AAN JEZELF; ZICHT OP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
De vrijheid om te zeggen wat je denkt. Moeilijke issues makkelijker bespreken. Je kan weer écht jezelf zijn en oprechte verbinding maken met anderen. Werken en handelen vanuit je eigen zingeving en authenticiteit. Je maakt keuzes die goed zijn voor jou. Kortom: meer lol, meer vrijheid en rust in je kop.

Wat ervaar je tijdens de businessbreak?

Ondernemers die op BusinessBreak gaan, zijn mensen met lef. Mensen die ondanks het gevoel onmisbaar te zijn op de zaak het toch doen. Omdat ze weten en voelen dat ze deze stap nodig hebben. Omdat ze weten dat oude patronen in de weg staan. Hun belemmeren hun leven te leven. Hen tegenhouden om volledig zichzelf durven te zijn. Het zijn mensen die zichzelf willen uitdagen, die weten dat als het schuurt en je de confrontatie aangaat, het leven glans krijgt.

 

De BusinessBreak is iets voor jou als jij:

 

– De regie weer wilt ervaren over jouw eigen leven

– Jezelf weer één wilt voelen met jezelf en de natuur

– Een diep gevoel van zelfwaardering wilt ontdekken wilt doen wat je te doen hebt

– Jezelf (weer) wilt zijn

een investering in jezelf..

De investering voor deze 4-daagse BusinessBreak bedraagt € 3.500,-* excl. btw.

(* dit bedrag is inclusief hotelovernachting, eten & drinken)

We verblijven bij De Baak Seaside, Noordwijk aan Zee.

Suunta_wat_is_de_inverstering
laat je coachen door twee zeer ervaren coaches

Ivo Ouwerkerk ondernemerscoach

Te vinden aan tafel met ondernemers en directeuren. Talking life and business. Frisse blik van buiten. Met als doel: uit de waan van de dag komen, focus aanbrengen en de juiste strategie kiezen. Ik laat je anders denken over je onderneming, je toekomst, je strategie, je ondernemerschap maar vooral jezelf.

Ik durf wel te zeggen dat ik in één ding heel goed ben. Dat is alles helder maken. Met heldere taal. Zodat jij (weer) weet wat jou te doen staat.

Helena de Ridder zijnscoach

Als Zijnscoach begeleid ik ondernemers en directieleden op een effectieve, down-to-earth manier in bewustzijn. Ik geloof dat een bewuster mens positief bijdraagt; aan zichzelf, aan zijn omgeving en aan de wereld als geheel. Vanuit deze overtuiging breng ik mensen in verbinding met zichzelf en in verbinding met de mensen waaraan ze leiding geven. Vanuit bewustwording ga je ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit wie je ten diepste bent. Werken en leven vanuit zingeving. Op deze wijze hoop ik een steentje bij te kunnen  dragen aan meer bewuste future leaders.

Veel gestelde vragen

De BusinessBreak is er voor ondernemersduo’s, managementteams en directieteams die samen al een tijd onderweg zijn en de samenwerking in het directieteam willen verbeteren. Dan is het goed om even stil te staan in de waan van de dag. Om écht de tijd voor elkaar te nemen, weer focus aan te brengen, op tafel te leggen wat (niet) meer werkt en de koers weer aan te scherpen.

Kortom: helderheid.

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. Helderheid om succesvol te blijven samenwerken. Persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren businesscoach en een deskundige zijnscoach. De ultieme combinatie van kennis, ervaring en feedback. Voor ondernemers die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

De waan van de dag van jullie is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. Jullie willen nu toch eens écht de tijd vrijmaken om te werken aan de toekomst. Sommige moeilijke onderwerpen worden ontweken. Niet alles wordt meer écht gezegd. Jullie hebben moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting jullie op willen met het bedrijf. Denken jullie nog wel hetzelfde over de toekomst? Wordt er stiekem gedacht om het team te verlaten? Jullie willen sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. Dan is een BusinessBreak echt iets voor jullie

We werken samen aan het volgende:

  1. Koers & strategie van jullie onderneming.
  2. Onderlinge samenwerking.
  3. Persoonlijke ontwikkeling.

Altijd maatwerk. Geen ridige stappenplan of vooraf bepaald programma.

In een woord: Helderheid.

Helderheid over de koers en strategie, over jullie onderlinge samenwerking en jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Bij elkaar opgeteld nemen Ivo & Helena ruim 50 jaar ervaring mee in coachen en ondernemen. Onze coaching is vooral praktisch, met humor en warmte, stevig en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig. Als je liever een sofasessie wilt op een warme bank moet je niet bij ons zijn.

Onze klanten zijn ervaren ondernemersduo’s, directieteams en DGA’s die al een tijdje met elkaar onderweg zijn die helderheid willen over wat er moet gebeuren om als team succesvol te kunnen (blijven) samenwerken.

Het komt voor dat de BusinessBreak de helderheid geeft dat stoppen met de samenwerking voor alle partijen de beste richting is.

Wij organiseren Business Breaks voor managementteams & directieteams van drie dagen. Altijd op een mooie inspirerende plek. In binnen- of buitenland. Met als voorkeur de Waddeneilanden. Unplugged. Off-line. De tijd nemen voor elkaar. Echte aandacht. Los van de waan van de dag. Werken en overnachten op een mooie locatie. Goed eten & drinken en lekker slapen. Genieten. Helderheid. Géén sofasessies, rigide stappenplannen of bullshit theorie. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

De BusinessBreak vindt plaats op een van de Waddeneiland. Wij komen graag bij het zeer gastvriendelijke Hotel Nobel Ameland.

De investering voor de 3-daagse BusinessBreak voor ondernemersduo’s, managementteams of directieteams is vanaf € 12.500,-* excl. btw.

(* dit bedrag is exclusief huur accommodatie, eten & drinken en vervoer)

We kunnen betrokken blijven om de intenties ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren en om de gewenste shift ook daadwerkelijk om te zetten in nieuw gedrag, vaardigheden en overtuigingen. Ontwikkeling is nu eenmaal geen ‘quick fix’.

Een vervolg kan bestaan uit weer bij elkaar komen en/of individuele coaching.

Referenties
Albert-Mark NagelEigenaar NoMilk2Day
Lees verder
“Drie waardevolle dagen met Ivo en Helena op Texel! Kop in de wind, even afstand nemen, werken aan je bedrijf, team en aan jezelf! In een ontspannen setting. Aanrader!“
Akke GroenewoudBestuurder Economic Board Groningen
Lees verder
“Hele goede procesbegeleiding om tot een eensgezinde ambitie voor onze organisatie te komen, inclusief een doorvertaling naar welke opgaven dit impliceert voor het gehele team.“
Richard BloemsmaEigenaar NoMilk2Day
Lees verder
“Onze drie dagen op Texel met Helena en Ivo hebben ons 3 sprongen vooruit gebracht. Ze zijn op elkaar ingespeeld en wisten daarmee het optimale uit ons (team) te halen.“
Sander RemansEigenaar Escrow Alliance BV
Lees verder
“De 3-dagen snelkookpan zorgt voor nieuwe inzichten, begrip over jezelf en het team en concrete acties. De methode 'zonder programma' werkt. De aanpak maakt alle onderwerpen bespreekbaar. Over jezelf als ondernemer, als team en als bedrijf. Ivo en Helena zorgen voor een open sfeer en geven de ruimte. De frisse wind Ameland, het goede eten, top hotelletje en fijne wijnen zorgen voor de afwisseling.
Waardevol. Altijd doen.“
Leon HauzerEigenaar Escrow Alliance
Lees verder
“Samen met mijn compagnon een 3-daagse BusinessBreak op Ameland gedaan. Afgegaan op de omschrijving op de website en achteraf kan ik zeggen: “Daar is niets van overdreven.” Na 3 intense dagen op het eiland namen wij afscheid van Ivo en Helena en stapten we weer op het vaste land met niet alleen zeer concrete acties, maar ook met vernieuwd inzicht in jezelf als mens en ondernemer, in je team, bedrijf en je ambities. Elkaar weer kunnen vinden en versterken. De open houding van Ivo en Helena, hun prettige werkwijze, professionaliteit en ervaring maakt het tot succesvolle dagen.“
Jantje SchiphorstCFO Agrifac Machinery
Lees verder
“Wederom goed! De BusinessBreak geeft en heeft tijd voor het echte gesprek, wat uiteindelijk heel veel tijd oplevert!“
Bas CransCFO GEA The Netherlands
Lees verder
“De Business Break is een ware doorbraak voor ons team geweest! Ingesleten patronen zijn aan de oppervlakte gekomen, benoemd en aangepast om de juiste koers te gaan varen.“
Jake DeightonManaging Director GEA The Netherlands
Lees verder
“Wat ik echt heel sterk vond aan onze BusinessBreak was dat jullie heel snel een aantal verborgen knelpunten wisten bloot te leggen en vervolgens bespreekbaar konden maken.“
Stefan van HoofManaging Director GEA Group
Lees verder
“Knap van Ivo en Helena, hoe ze datgene wat echt benoemd en besproken moet worden binnen een directieteam, ook echt boven water weten te krijgen. Zonder dit te forceren. En zonder dat de groep vooraf al weet wat dat is. En misschien nog knapper: dat ze dit oncomfortabele proces vervolgens zeer goed begeleiden om gezamenlijk tot de juiste conclusies en acties te komen die het team nodig heeft. Zeer zinvol en zeer leerzaam!“
Koen KockDGA Innovatie Nul13
Lees verder
Drie dagen jezelf en elkaar onderdompelen in aandacht. Aandacht voor jezelf, elkaar en de eigen organisatie. Voor directieteams die vinden dat zij dit waard zijn. Die een stap verder willen zetten. Als directie van Innovatie nul13 hebben we onszelf en elkaar nog beter leren kennen. Met als concreet resultaat een heldere visie op de toekomst van de organisatie en met aandacht voor ieders logische rol. Dit onder de zeer professionele en prettige persoonlijke begeleiding van Helena en Ivo.

Over Suunta

SUUNTA is het initiatief van Ivo Ouwerkerk en Helena de Ridder.

Suunta is het Finse woord voor ‘richting’.

Vanuit SUUNTA coachen Ivo en Helena ervaren ondernemers, CEO’s en directeuren die hun volgende stap willen zetten in hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.