https://www.youtube.com/watch?v=mDiG23g3JL0

Winnen in de business zonder elkaar te verliezen

OP ÉÉN LIJN MET ELKAAR

Zitten jullie als directieteam nog hetzelfde in de wedstrijd?

Samen vormen jullie het management of directieteam. De waan van de dag is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. Er zijn onnodige discussies en moeilijke onderwerpen worden ontweken. Met elkaar zitten jullie niet meer echt op één lijn.

Te weinig teamgevoel. Je denkt stiekem weleens aan stoppen met de samenwerking. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen. Jullie werken niet meer écht aan hetzelfde.

Diep van binnen weet je dat juist even uit de waan van de dag stappen heel goed voor jullie is. Met elkaar vernieuwd in gesprek gaan. Om nieuwe richtingen te vinden. Voor de zaak. En voor elkaar.

Wij coachen ervaren directieteams en managementteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

Vervuld met nieuwe ideeën en inspiratie kunnen jullie weer de koers bepalen.

Ja, dat willen wij!

Nieuwe richtingen met elkaar vinden.

Jullie willen nu echt eens de tijd vrijmaken voor elkaar om te werken aan de toekomst. Eerlijke feedback ontvangen. Jullie willen sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. Anders kijken naar je onderneming. Even weg van alles. Uit de waan van de dag. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Echte aandacht voor elkaar. Op tafel leggen wat niet werkt. Elkaar nog beter leren kennen.

Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. Helderheid over wat er moet gebeuren om als team succesvol te kunnen samenwerken. Zo ontstaan nieuwe richtingen.

Suunta_Winnen_in_de_business_zonder_ekaar_te_verliezen

Waar vindt de coaching van het directieteam plaats?

De coaching van het directieteam vindt plaats op een van de Waddeneilanden. Woensdag melden bij de boot. Vrijdag weer terug op koers. Samen met twee zeer ervaren coaches. Los van de waan van de dag. Unplugged. Off-line. Veiligheid en vertrouwen als basis. Werken en overnachten op een mooie locatie. Ontspannen in in de natuur. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

Wat levert het op? Helderheid, plezier in samenwerken en samen op één lijn.

Ja, dat willen wij!
Suunta_businessbreak_op_de_wadden

Nieuwe inzichten,
focus én een
heldere koers.

HIERMEE KOMEN JULLIE ALS DIRECTIETEAM TERUG.

AANGESCHERPTE KOERS & STRATEGIE
Uitspreken van ambities. Richting bepalen. Strategie aanscherpen. Doelen stellen. Doorvertalen naar heldere afspraken. Kortom: focus, heldere stip op de horizon en werken aan hetzelfde.

VERBETERDE ONDERLINGE SAMENWERKING
Aandacht voor elkaar. Openheid. Op tafel leggen wat niet werkt. Uitspreken van frustratie. Elkaar beter leren kennen. Geen onnodige discussies meer. Naar elkaar luisteren en stil worden. Vanuit daar komen nieuwe ideeën voor een betere samenwerking.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Reflecteren op jezelf. Zaken aankijken in plaats van wegkijken. Je kan pas oprecht leidinggeven als je leiding kan geven aan jezelf. Mentale vrijheid zorgt voor flexibiliteit in je hoofd. Je kunt beter met tegenslag omgaan. Zodat je groeit als collega, ondernemer en mens.

Suunta_wat_ervaar_je_tijdens_het_programma

Wat ervaar je tijdens
het programma?

Tijdens het programma ervaar je dat er geen programma is. Het doorbreken van dagelijkse patronen vraagt niet om een vooraf bepaald programma. Het vraagt om oprechte aandacht voor datgene wat moet gebeuren. Dat kan je van tevoren niet bedenken. Wij werken met wat er is. Dat betekent geen rigide stappenplannen, rollenspellen, kleurentesten of urenlang praten om het praten.

Wat is de investering?

De investering voor een 3-daagse coaching voor directieteams bedraagt vanaf € 12.500,-* excl. btw.

(* dit bedrag is exclusief huur accommodatie, eten & drinken en vervoer)

Ja, laten we verder praten!
Suunta_wat_is_de_inverstering

Wie coachen het directieteam?

Ivo_Ouwerkerk_Foto

Ivo Ouwerkerk

Businesscoach

 

 

 

Ik ben Ivo. Geboren in Amsterdam. 53 jaar. Opgegroeid met een oudere zus als zoon van de burgemeester en een moeder als onderwijzers. Gestudeerd in Groningen.  Trots op Patricia (zelfstandig ondernemer), Jorik (23) en Stan (19). Wonend in het buitengebied in de Kop van Overijssel.

Zelfstandig ondernemer. Buitenmens. Bergsporter. Camperlife.  Liefhebber van koud douchen. Gek op Scandinavië, koffie in de ochtend en sneakers.

Mijn nieuwsgierigheid drijft mij. Ik hou van mensen. Vooral van ondernemende mensen. Die een doel voor ogen hebben. Hun eigen pad kiezen. Het verschil maken. Creatief zijn. Willen leren en ontdekken.

Te vinden aan tafel met ondernemers en directeuren. Talking life and business. Frisse blik van buiten. Met als doel: uit de waan van de dag komen, focus aanbrengen en de juiste strategie kiezen. Ik laat je anders denken over je onderneming, je toekomst, je strategie, je ondernemerschap maar vooral jezelf.

Ik durf wel te zeggen dat ik in één ding heel goed ben. Dat is alles helder maken. Met heldere taal. Zodat jij (weer) weet wat jou te doen staat.

Meer over Ivo
Helena_de_ridder_foto

Helena de Ridder

Zijnscoach

 

 

 

Ik ben Helena de Ridder (1971), Zijnscoach, trotse moeder van twee dochters (18 & 17 jaar) en getrouwd met professioneel zeiler Dirk de Ridder. Ik ben ondernemer en sportief aangelegd. Ik coach ondernemers en directieleden in bewustzijn.

In 15 jaar leerde ik alle facetten van het ondernemerschap kennen. In 2005 richtte ik samen met drie andere de Dutch Quality Group op. DQG ontwikkelt en fabriceert twee succesvolle meubelmerken Design On Stock en EYYE op een eigen productielocatie in Nederland. Inmiddels heb ik mijn aandelen verkocht om me te richten op mijn andere passie: anderen te laten ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit wie ze ten diepste zijn.

Als Zijnscoach, begeleid ik ondernemers, managers en directieleden op een effectieve, down-to-earth manier. Wijsheid en innerlijke rust zijn key elementen die ik, als gelijk waardige gesprekspartner op intelligentie- en ervaringsniveau, op kernachtige wijze naar boven weet te halen.

Een van mijn sterke eigenschappen is dat ik een situatie uitstekend kan aanvoelen. Ik ben van nature nieuwsgierig, levenslustig, heb veel doorzettingsvermogen, empathisch en betrokken. Mijn levensdoel is mij inzetten voor een bewustere wereld. Door bewustwording kan je het leven anders gaan ervaren en ontstaat een ander zicht en nieuwe perspectieven.

Meer over Helena

Veel gestelde vragen

WAAROM IS COACHING VAN HET DIRECTIETEAM EEN GOED IDEE?

De coaching is voor directieteams die samen al een tijd onderweg zijn. Dan is het goed om even stil te staan in de waan van de dag. Om écht de tijd voor elkaar te nemen, weer focus aan te brengen, op tafel te leggen wat (niet) meer werkt en de koers weer aan te scherpen.

Kortom: helderheid.

Even weg van alles. Volledige onderdompeling. Geen afleiding. Terugkomen met nieuwe inzichten, focus én een heldere koers. Helderheid om succesvol te blijven samenwerken. Persoonlijke begeleiding en aandacht van een ervaren coach en een deskundige zijnscoach. De ultieme combinatie van kennis, ervaring en feedback. Voor ondernemers die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

HOE LANG DUURT EEN COACHTRAJECT?

Wij organiseren coaching voor directieteams van drie dagen. Altijd op een mooie inspirerende plek. In binnen- of buitenland. Met als voorkeur de Waddeneilanden. Unplugged.  Off-line. Echt weer eens de tijd nemen voor elkaar. Echte aandacht. Los van de waan van de dag. Werken en overnachten op een mooie locatie. Goed eten & drinken en lekker slapen. Genieten. Helderheid. Géén sofasessies, rigide stappenplannen of bullshit theorie. 100% no-nonsense. 0% zweverig.

WANNEER IS COACHING VOOR EEN DIRECTIETEAM NODIG?

De waan van de dag van jullie is groot. Jullie werken hard in het bedrijf. Het werken aan het bedrijf schiet er steeds bij in. Jullie willen nu toch eens écht de tijd vrijmaken om te werken aan de toekomst. Jullie nemen te weinig tijd voor elkaar. Sommige moeilijke onderwerpen worden ontweken. Niet alles wordt meer écht gezegd. Jullie hebben moeite om focus te vinden en te bepalen welke richting jullie op willen met het bedrijf. Denken jullie nog wel hetzelfde over de toekomst? Wordt er stiekem gedacht om het team te verlaten? Jullie willen sparren over de opties en mogelijkheden. De juiste keuzes maken. Focus aanbrengen. Dan is coaching echt iets voor jullie.

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

We werken samen aan het volgende:

 1. Koers & strategie van jullie onderneming.
 2. Onderlinge samenwerking.
 3. Persoonlijke ontwikkeling.

Altijd maatwerk. Geen ridige stappenplan of vooraf bepaald programma.

WAT LEVERT COACHING OP?

In een woord: helderheid.

Helderheid over de koers en strategie van jullie bedrijf. Helderheid over jullie onderlinge samenwerking. Helderheid over jouw persoonlijke ontwikkeling.

WAAROM MOET IK VOOR JULLIE KIEZEN?

Bij elkaar opgeteld nemen Ivo & Helena ruim 50 jaar ervaring mee in coachen en ondernemen. Onze coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig. Als je liever een sofasessie wilt op een warme bank moet je niet bij ons zijn.

HOEVEEL ERVARING HEBBEN JULLIE ALS COACH?

Bij elkaar opgeteld nemen Ivo & Helena ruim 50 jaar ervaring mee in coachen en ondernemen. Onze coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. 100% no-nonsense. 0% zweverig. Wij weten goed wat ondernemerschap betekent en wat ondernemerschap vraagt van jou als ondernemer.

COACHEN JULLIE IEDERE DIRECTIETEAM?

Onze klanten zijn ervaren directieteams die al een tijdje met elkaar onderweg zijn die helderheid willen over wat er moet gebeuren om als team succesvol te kunnen (blijven) samenwerken.

WAT KOST EEN COACHTRAJECT?

De investering voor de 3-daagse coaching voor managementteams of directieteams bedraagt € 12.500,-* excl. btw.

(* dit bedrag is exclusief huur accommodatie, eten & drinken en vervoer)

WAT ZIJN DE OPTIES NA DE COACHING?

We kunnen betrokken blijven om de intenties ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren en om de gewenste shift ook daadwerkelijk om te zetten in nieuw gedrag, vaardigheden en overtuigingen. Ontwikkeling is nu eenmaal geen ‘quick fix’.

Het vervolg bestaat dan uit opvolgbijeenkomsten en/of individuele coaching.

Ons dagtarief bedraagt €1.750,- excl. btw per coach. Voor een individueel coachtraject hanteren we een tarief van € 5.000,- excl. btw.

Referenties

“Drie waardevolle dagen met Ivo en Helena op Texel! Kop in de wind, even afstand nemen, werken aan je bedrijf, team en aan jezelf! In een ontspannen setting. Aanrader!”

Albert-Mark NagelEigenaar NoMilk2Day

“Onze drie dagen op Texel met Helena en Ivo heeft ons 3 sprongen vooruit geholpen. Ze zijn op elkaar ingespeeld en wisten daarmee het optimale uit ons (team) te halen.”

Richard BloemsmaEigenaar NoMilk2Day

Over suunta

SUUNTA is het initiatief van Ivo Ouwerkerk en Helena de Ridder.

Suunta is het Finse woord voor ‘richting’.

Vanuit SUUNTA coachen Ivo en Helena ervaren directieteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.

Contact

Ivo Ouwerkerk

ADRES
Basserweg 39
8342 TE Basse

Helena de Ridder

ADRES
De Oude Pastorie
Haarstraat 25
4201 JA Gorinchem

  Contact

  Ivo Ouwerkerk

  ADRES
  Basserweg 39
  8342 TE Basse

  Helena de Ridder

  ADRES
  De Oude Pastorie
  Haarstraat 25
  4201 JA Gorinchem