Winnen in de business zonder elkaar te verliezen

⊕ Coaching voor Directie- of Managementteams.

⊕ Uit de waan van de dag werken aan de toekomst.

⊕ Nieuwe inzichten, verbeterde samenwerking en concrete afspraken.

Met wie ga je mee op businessbreak?

Ivo Ouwerkerk ondernemerscoach

Ik ben Ivo. Geboren in Amsterdam. 55 jaar. Opgegroeid met een oudere zus als zoon van de burgemeester en een moeder als onderwijzers. Gestudeerd in Groningen. Trots op Patricia (zelfstandig ondernemer), Jorik (24) en Stan (21). Wonend in het buitengebied in de Kop van Overijssel.

Zelfstandig ondernemer. Buitenmens. Bergsporter. Camperlife. Liefhebber van koud douchen. Gek op Scandinavië, koffie in de ochtend en sneakers.

Mijn nieuwsgierigheid drijft mij. Ik hou van mensen. Vooral van ondernemende mensen. Die een doel voor ogen hebben. Hun eigen pad kiezen. Het verschil maken. Creatief zijn. Willen leren en ontdekken.

Te vinden aan tafel met ondernemers en directeuren. Talking life and business. Frisse blik van buiten. Met als doel: uit de waan van de dag komen, focus aanbrengen en de juiste strategie kiezen. Ik laat je anders denken over je onderneming, je toekomst, je strategie, je ondernemerschap maar vooral jezelf.

Ik durf wel te zeggen dat ik in één ding heel goed ben. Dat is alles helder maken. Met heldere taal. Zodat jij (weer) weet wat jou te doen staat.

Helena de Ridder zijnscoach

Als Zijnscoach begeleid ik ondernemers en directieleden op een effectieve, down-to-earth manier in bewustzijn. Ik geloof dat een bewuster mens positief bijdraagt; aan zichzelf, aan zijn omgeving en aan de wereld als geheel. Vanuit deze overtuiging breng ik mensen in verbinding met zichzelf en in verbinding met de mensen waaraan ze leiding geven. Vanuit bewustwording ga je ervaren hoe het is om te leven en werken vanuit wie je ten diepste bent. Werken en leven vanuit zingeving. Op deze wijze hoop ik een steentje bij te kunnen  dragen aan meer bewuste future leaders.

Ik ben moeder van twee prachtige dochters en ben getrouwd met professioneel zeezeiler Dirk de Ridder. Tevens ben ik ook ondernemer. In 15 jaar leerde ik alle facetten van het ondernemerschap kennen. In 2005 richtte ik samen met drie anderen de Dutch Quality Group op. DQG ontwikkelt en fabriceert twee succesvolle meubelmerken Design On Stock en EYYE op een eigen productielocatie in Nederland. Mijn aandelen heb ik verkocht en ik richt nu mijn volledige aandacht op mijn andere passie; mensen en coachen.

Als Zijnscoach werk ik één op één in mijn eigen praktijk en samen met Ivo als executive teamcoach. We brengen beiden vele jaren ervaring mee. Met de nodige stevigheid, warmte en humor begeleiden wij directieteams. Wij creëren samen een setting van veiligheid en vertrouwen waarin goede en moedige gesprekken kunnen plaatsvinden en waar kwetsbaarheid getoond kan worden. 

Ik ga graag deze uitdaging met je aan. 

Over Suunta

SUUNTA is het initiatief van Ivo Ouwerkerk en Helena de Ridder.

Suunta is het Finse woord voor ‘richting’.

Vanuit SUUNTA coachen Ivo en Helena ervaren directie- en managementteams en ondernemersduo’s die de samenwerking binnen het directieteam willen verbeteren.

Voor directieteams die willen winnen in de business zonder elkaar te verliezen.