Winnen in de business zonder elkaar te verliezen

⊕ Coaching voor Directie- of Managementteams.

⊕ Uit de waan van de dag werken aan de toekomst.

⊕ Nieuwe inzichten, verbeterde samenwerking en concrete afspraken.

wat klanten over ons zeggen

Nieuwsgierig naar wie jou zijn voorgegaan? Dat begrijpen wij natuurlijk. Echter, privacy staat bij ons voorop, dus je zult niet de namen van al onze klanten vinden. Degenen die referenties hebben geschreven, hebben toestemming gegeven om hun naam te noemen.

Koen Kock | DGA

Drie dagen jezelf en elkaar onderdompelen in aandacht. Aandacht voor jezelf, elkaar en de eigen organisatie. Voor directieteams die vinden dat zij dit waard zijn. Die een stap verder willen zetten. Als directie van Innovatie nul13 hebben we onszelf en elkaar nog beter leren kennen. Met als concreet resultaat een heldere visie op de toekomst van de organisatie en met aandacht voor ieders logische rol. Dit onder de zeer professionele en prettige persoonlijke begeleiding van Helena en Ivo.

Leon Hauzer | DGA

Samen met mijn compagnon een 3-daagse BusinessBreak op Ameland gedaan. Afgegaan op de omschrijving op de website en achteraf kan ik zeggen: “Daar is niets van overdreven.” Na 3 intense dagen op het eiland namen wij afscheid van Ivo en Helena en stapten we weer op het vaste land met niet alleen zeer concrete acties, maar ook met vernieuwd inzicht in jezelf als mens en ondernemer, in je team, bedrijf en je ambities. Elkaar weer kunnen vinden en versterken. De open houding van Ivo en Helena, hun prettige werkwijze, professionaliteit en ervaring maakt het tot succesvolle dagen.

Sander Remans | DGA

De 3-dagen snelkookpan zorgt voor nieuwe inzichten, begrip over jezelf en het team en concrete acties. De methode ‘zonder programma’ werkt. De aanpak maakt alle onderwerpen bespreekbaar. Over jezelf als ondernemer, als team en als bedrijf. Ivo en Helena zorgen voor een open sfeer en geven de ruimte. De frisse wind Ameland, het goede eten, top hotelletje en fijne wijnen zorgen voor de afwisseling. Waardevol. Altijd doen!

Stefan van Hoof | managing director

Knap van Ivo en Helena, hoe ze datgene wat echt benoemd en besproken moet worden binnen een directieteam, ook echt boven water weten te krijgen. Zonder dit te forceren. En zonder dat de groep vooraf al weet wat dat is. En misschien nog knapper: dat ze dit oncomfortabele proces vervolgens zeer goed begeleiden om gezamenlijk tot de juiste conclusies en acties te komen die het team nodig heeft. Zeer zinvol en zeer leerzaam!

Bas Crans | CFO

De Business Break is een ware doorbraak voor ons team geweest! Ingesleten patronen zijn aan de oppervlakte gekomen, benoemd en aangepast om de juiste koers te gaan varen.

Richard Bloemsma | DGA

Onze drie dagen op Texel met Helena en Ivo hebben ons drie sprongen vooruit gebracht. Ze zijn op elkaar ingespeeld en wisten daarmee het optimale uit ons (team) te halen.

Jake Deighton | Managing Director

Wat ik echt heel sterk vond aan onze BusinessBreak was dat jullie heel snel een aantal verborgen knelpunten wisten bloot te leggen en vervolgens bespreekbaar konden maken.

Albert-Mark Nagel | DGA

Drie waardevolle dagen met Ivo en Helena op Texel! Kop in de wind, even afstand nemen, werken aan je bedrijf, team en aan jezelf! In een ontspannen setting. Aanrader!

Akke Groenewoud | Bestuurder

Hele goede procesbegeleiding om tot een eensgezinde ambitie voor onze organisatie te komen, inclusief een doorvertaling naar welke opgaven dit impliceert voor het gehele team. Jullie zijn supergoed op elkaar ingespeeld!

Anoniem | DGA

Wij zijn met Ivo en Helena op BusinessBreak gegaan toen wij in een uitdagende fase van ons bedrijf zaten. Zakelijk gaat het goed, echter met ons vieren zaten we niet meer op één lijn. De dagen op Texel heeft vooral heel veel duidelijkheid gebracht. We zijn open en eerlijk naar elkaar geworden. Het resultaat was dat één van ons zijn vertrek heeft kunnen aangeven. Iets wat tot dan toe niet bespreekbaar gemaakt werd. Dank voor het begeleiden voor ons in dit proces. Het heeft nooit tot conflict geleid en het vertrek hebben we met z’n allen kunnen vieren.

Anoniem | dga

Wij zijn een familiebedrijf. Met twee generaties vormen wij het directieteam. We vonden het best lastig om als jongere generatie tegengas te geven aan onze vader en/of oom. Immers zij hebben het bedrijf opgebouwd. Toch hadden wij behoefte om helderheid te krijgen over ieders rol en verantwoordelijkheden. Over onze strategie waren de meningen verdeeld. Onze sessie op Ameland heeft ons die helderheid gegeven. Ivo en Helena hebben ervoor gezorgd dat we met elkaar ‘lastige gesprekken’ konden voeren. Zonder hun begeleiding was dit niet gelukt. Nogmaals dank!

Anoniem | Algemeen directeur

Ik heb best getwijfeld om de hulp van Ivo en Helena in te schakelen. Hun voorstel was om drie dagen met elkaar op een eiland te gaan zitten… ik wilde met een middagje teambuilding beginnen. Daar stemden zij niet mee in. Ik ben blij dat ik mij heb laten overtuigen. Drie dagen betekent gewoonweg vertragen en echt de tijd voor elkaar hebben. We hebben elkaar als directieteam weer gevonden. Er was natuurlijk aanleiding om te gaan. Dank voor het begeleiden van onze team dagen!

Chris van der Veen | dga

Samen met mijn managementteam heb ik deelgenomen aan de driedaagse BusinessBreak van Ivo en Helena, die plaatsvond op Texel. Deze locatie bood ons de perfecte gelegenheid om afstand te nemen van de dagelijkse lopende zaken en ons volledig te concentreren op het verbeteren van onze samenwerking en het verkrijgen van helderheid over onze doelen. Suunta’s aanpak, gericht op maatwerk en geleid door ervaren coaches, bood ons de ruimte om diepgaand te reflecteren en concrete actieplannen te ontwikkelen. Deze ervaring was niet alleen verfrissend maar ook zeer effectief voor ons team!